Sposób przygotowania:
Kurki w śmietanie z rukolą i makaronem
1-Kurki dokładnie umyć, Większe pokroić na mniejsze kawałki. 2-Na patelni rozgrzać 2- 6 łyżki masła i następnie dorzucić kurki i smażyć przez kilka minut dodać sos sałatkowy czosnkowo ziołowy .
3- Po podsmażeniu kurek wlać śmietanę, 30% doprawić solą i pieprzem. Dusić grzyby, aż do zgęstnienia sosu. dodać pokrojone pomidorki na ćwiartki
4- Na koniec pospać natką pietruszki. Tak przygotowane kurki podaję z makaronem i rukolą.
5-Ugotowany makaron i odcedzony na sam koniec dodaje do sosu i posypuje rukolą
6- Rewelacja w smaku wygląd tez fajny :)
3- Po podsmażeniu kurek wlać śmietanę, 30% doprawić solą i pieprzem. Dusić grzyby, aż do zgęstnienia sosu. dodać pokrojone pomidorki na ćwiartki
4- Na koniec pospać natką pietruszki. Tak przygotowane kurki podaję z makaronem i rukolą.
5-Ugotowany makaron i odcedzony na sam koniec dodaje do sosu i posypuje rukolą
6- Rewelacja w smaku wygląd tez fajny :)