Sposób przygotowania:
Kuskus z jagodowym musem
Do kubka przekładamy jagody, mleko oraz cukier - wszystko ucieramy za pomocą łyżeczki na jednolity mus.
Kasze kuskus przesypujemy do miseczki i zalewamy wrzątkiem o 1cm powyżej wysokości kaszy. W chwili kiedy kasza wciągnie całą wodę to lekko ją mieszamy i wykładamy na talerzyki.
Na środku kaszy robimy jagodowe kleksy, a pozostałą częścią musu dekorujemy kasze dookoła.
obranego banana kroimy w talarki i dekorujemy nim naszą kasze
Kasze kuskus przesypujemy do miseczki i zalewamy wrzątkiem o 1cm powyżej wysokości kaszy. W chwili kiedy kasza wciągnie całą wodę to lekko ją mieszamy i wykładamy na talerzyki.
Na środku kaszy robimy jagodowe kleksy, a pozostałą częścią musu dekorujemy kasze dookoła.
obranego banana kroimy w talarki i dekorujemy nim naszą kasze