anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Kwaśnica z ziemniakami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Kwaśnica najlepsza jest z domowej kiszonej kapusty jeżeli kupujecie w sklepie to należy zwrócić uwagę aby nie kupować kwaszonej.

Kwaśnica z ziemniakami

Składniki:

Kwaśnica z ziemniakami

 

 

 

Sposób przygotowania:

Kwaśnica z ziemniakami
Wodę wlać do garnka wkroić obraną cebulę i marchew, mięso dokładnie umyć i pokroić na kawałki, dodać do zupy także dodać listki laurowe i ziela angielskie gotować około 50 minut następnie dodać pokrojony bardzo drobno czosnek i doprawić do smaku. Kapustę obgotować ze szklanką wody i kwaśnica wlać do zupy. Podawać z ugotowanymi ziemniakami.  

Tagi:

ziemniaki