Sposób przygotowania:
Łaciate 3
Ciasto 1 Ubić pianę z białek z 3 jajek pod koniec ubijania dodać 3 łyżki cukru i żółtka do ubitej masy dodać 1/2 szklanki mąki i 1 łyżeczkę proszku oraz 1 łyżkę kakao. Ciasto 2 Ubić pianę z białek z 3 jajek pod koniec ubijania dodać 3 łyżki cukru i żółtka do ubitej masy dodać 1/2 szklanki mąki i 1 łyżeczkę proszku Ciasto 3 Ubić pianę z białek z 3 jajek pod koniec ubijania dodać 3 łyżki cukru i żółtka do ubitej masy dodać 1/2 szklanki mąki dodatkowo dodać jedno opakowanie kisielu i 1 łyżeczkę proszku Gotowe ciasta wylewać na przemian na blaszkę. Piec 25 minut w temp. 180 Masa serowa Galaretkę rozpuścić w 1/2 szklane wody. Gdy zacznie tężeć dodać do serka homogenizowanego Galaretki Czerwoną galaretkę rozpuścić według przepisu na opakowaniu Tak samo postąpić z zieloną galaretką. Przełożenie ciasta Ciasto - 1/2 część masy - biszkopty - druga część masy - tężejąca galaretką czerwona - biszkopty - tężejąca galaretka zielona