Sposób przygotowania:
Łaciate babeczki z kremem i orzeszkami
Margarynę podgrzać na małym ogniu, aż się rozpuści a następnie ostudzić. Przyszykować dwie miseczki. Do każdej dodawać po połowie składników. (1,5 szklanki mąki, 3/4 szklanki cukru, budyń w jednej miseczce śmietankowy w drugiej czekoladowy, jajko rozbić i wymieszać w szklance, następnie rozlać na pół, dodać połowę margaryny oraz 3/4 mleka i 1 łyżeczkę proszku do pieczenie). Składniki dokładnie wymieszać, na jednolitą masę. Przyszykować papilotki. Do każdej nakładać pół łyżki masy jasnej i pół łyżki masy ciemnej. Delikatnie za pomocą patyczka wymieszać masy. Gotowe układać na blaszce i piec ok 30 min. w temp. 180'C. Owoce zmiksować. Dodać jogurt oraz cukier puder ponownie zmiksować na małych obrotach. Dodać żelatynę i miksować ok 2-3 min na dużych obrotach. Gotową masę schłodzić w lodówce ok 20-30 min. Następnie za pomocą szprycy dekorować babeczki, oraz dodawać po 3 sztuki orzeszków w czekoladzie. Udekorowane babeczki podawać od razu ponieważ cukierki się topią. Smacznego !! Gotowe pozostawić do przestygnięcia.