Sposób przygotowania:
Łazanki Milutkiej
Makaron gotujemy w osolonej wodzie tyle minut ile pisze na torebce. Grzyby moczymy i gotujemy do miękkości następnie odcedzamy po ugotowaniu i zimne wyciskamy,Kapustę ugotować wycisnąć i zmielić z grzybami i gotowanym mięsem przez maszynkę z sitkiem o grubych oczkach ,cebulę obrać pokroić w kosteczkę zeszklić na oleju i dodać do farszu wymieszać ,doprawić do smaku solą i pieprzem.Makaron wymieszać z mięsem włożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego łyżką masła zamknąć naczynie,wstawić do nagrzanego piekarnika na 15 min wyjąć i podawać na talerzu gorące.
Pyza
joaska500
Jak zwykle wyolbrzymiasz....
Pyza
2milutka
Pyza daruj sobie bo Twój komentarz NIC do tego przepisu nie wnosi:D
Bo
2milutka
Zrób bo są pyszne:)
gosia56