Sposób przygotowania:
Leczo
kiełbasę pokroić w półtalarki i obsmażyć na oleju,
cebulę zeszklić i dodać do kiełbasy,
dodać startą na tarce o grubych oczkach marchew, paprykę pokrojoną w kostkę, pokrojone w ósemki pomidory bez skórki i cukinię pokrojoną w kostkę.
podlać trochę wody,
dusić pod przykryciem,
dodać koperek i przyprawy (sól, wegeta, pieprz, majeranek, papryka słodka i ostra, koncentrat pomidorowy.
cebulę zeszklić i dodać do kiełbasy,
dodać startą na tarce o grubych oczkach marchew, paprykę pokrojoną w kostkę, pokrojone w ósemki pomidory bez skórki i cukinię pokrojoną w kostkę.
podlać trochę wody,
dusić pod przykryciem,
dodać koperek i przyprawy (sól, wegeta, pieprz, majeranek, papryka słodka i ostra, koncentrat pomidorowy.