Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Łosoś w białym winie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 3

lekko luksusowe danie zdrowe i szybkie w wykonaniu

Łosoś w białym winie

Składniki:

Łosoś w białym winie

 

Sposób przygotowania:

Łosoś w białym winie
umyte grzyby pokroić na kawałki rozgrzać białe wino włożyć do rondla łososia z grzybami i gotować na średnim ogniu 4 minuty o czym przewrócić delikatnie dzwonka na drugą stronę gdy ryba się ugotuje wyjąć ją łyżką cedzakową i ułożyć na podgrzanych talerzach do wina dodać śmietanę i przyprawy dusić na wolnym ogniu około 4 minut aż sos zgęstnieje polać sosem łososia

Tagi:

grzyby