Sposób przygotowania:
Łosoś w miodzie
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Filety z łososia poukładać na blaszce . Do naczynia wsypać cukier, musztardę, miód i sól wszystko razem wymieszać i taką mieszanką polać po łososiach. Piec w nagrzanym piekarniku w temp 180 do czasu aż rybkę będzie można łatwo oderwać widelcem. Rybka jest gotowa :) Smacznego
darmiona
gabyelle21l@tlen.pl
evita0007
Moim skromnym zdaniem zdjęcie różni się od tego co pisze w przygotowaniu.Bo tam pisze tak cyt" Filety z łososia poukładać na blaszce skórką do dołu" prawda.A na zdjęciu widać dzwonka łososia ,to przecież dzwonka maja skórkę po bokach zgadza się ? Chyba że gabyelle znowu dostała ten przepis i nawet go nie robiła tylko wstawiła sobie od tak ;)
darmiona
gabyelle21l@tlen.pl
darmiona
gabyelle21l@tlen.pl
misia5
A ja bardzo chętnie się dowiem, które zdjęcia są plagiatami, bowiem takie zdjęcia nie powinny znajdować się na Gotujmy.
Pisanie o plagiatach, a nie udowodnienie ich nie znaczy, że one istnieją:)
gabyelle21l@tlen.pl
Babciagramolka
darmiona
Ale kłamczuszek z Ciebie Gabyelle
zewa
Kłamstwo zawsze ma krótkie nogi.
gabyelle21l@tlen.pl