dża

dża

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 262]

Łososiowe jajka wg dża

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Pyszna przystawka na wielkanocny stół

Łososiowe jajka wg dża

Składniki:

Łososiowe jajka wg dża

 

Sposób przygotowania:

Łososiowe jajka wg dża
Jajka ugotowałam na twardo, obrałam, przekroiłam wzdłuż na połówki, wyjęłam żółtka. Do pojemnika miksera wrzuciłam kawałki łososia, żółtka, serek, koperek, sól i pieprz. Wszystko zmiksowałam na gładką masę, którą wypełniłam połówki jajek przy pomocy szprycy. Na wierzchu posypałam migdałami. Sparzoną cytrynę pokroiłam w półplasterki i podałam razem z jajkami.