Sposób przygotowania:
Magiczny sernik
Na stolnicę wsypujemy mąkę. Dodajemy do niej pokrojoną drobniej margarynę i siekamy nożem. Następnie dodajemy cukier,cukier wanliowioy, jajo, mleko oraz olej i proszek do pieczenia i ponownie wszystko razem siekamy nożem. Zagniatamy ciasto. Dzielimy na dwie części. Jedną część wkładamy do zamrażalnika. Drugą rozwałkowujemy na wielkość blachy. Wkładamy do blachy obłożonej papierem do pieczenia i pieczemy spód ok 10 minut w nagrzanym piekarniku do 180 sopni.MASA : Białka ubijamy na sztywną pianę.Dodajemy następnie po jednym żółtku. W drugiej miseczce miksujemy śmiętanę z cukrami. Do obitej piany z białek dodajemy po łyżce śmietany z cukrem cały czas mieszając drewnianą łyżką. Dodajemy następnie budynie oraz przyprawę do serników. Mieszamy wszystko delikatnie w jedną stronę.Na podpieczony spód wykładamy naszą masę śmietanową. Trzemy następnie na masę zamrożoną część ciasta kruchego i pieczemy ok 45 minut.