Sposób przygotowania:
Makaron farmerski
Makaron ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem łyżki oleju, odsączyć i pozostawić do ostygnięcia.
Szparagi umyć, wyczyścić i ugotować w osolonej wodzie.
Ser żółty, szynkę, szparagi pokroić drobno.
W rondlu rozpuścić kilka łyżek masła, wrzucić ugotowany makaron, pokrojoną szynkę, ser, szparagi, a na końcu zalać składniki śmietanką i mieszać do chwili, aż śmietanka zgęstnieje.
Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Szparagi umyć, wyczyścić i ugotować w osolonej wodzie.
Ser żółty, szynkę, szparagi pokroić drobno.
W rondlu rozpuścić kilka łyżek masła, wrzucić ugotowany makaron, pokrojoną szynkę, ser, szparagi, a na końcu zalać składniki śmietanką i mieszać do chwili, aż śmietanka zgęstnieje.
Przyprawić do smaku solą i pieprzem.