Sposób przygotowania:
Makaron kurczakowo-szpinakowy
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu - uważamy, aby go nie rozgotować!
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu - uważamy, aby go nie rozgotować! .Pierś z kurczaka kroimy w drobne kosteczki i smażymy dodając łyżeczkę oleju oraz przyprawę do gyrosa. Następnie dodajemy rozgnieciony czosnek i szpinak. Dodajemy śmietanę i opcjonalnie ser feta lub mozzarella. Kiedy ser się rozpuści wrzucamy na patelnię ugotowany makaron. Polecam podawać z sosem czosnkowym.
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu - uważamy, aby go nie rozgotować! .Pierś z kurczaka kroimy w drobne kosteczki i smażymy dodając łyżeczkę oleju oraz przyprawę do gyrosa. Następnie dodajemy rozgnieciony czosnek i szpinak. Dodajemy śmietanę i opcjonalnie ser feta lub mozzarella. Kiedy ser się rozpuści wrzucamy na patelnię ugotowany makaron. Polecam podawać z sosem czosnkowym.