Sposób przygotowania:
Makaron na boczku z ziołami
Zacznijmy od ugotowania makaronu, chyba, że mamy już gotowy makaron to zmienia postać rzeczy.
Kroimy boczek w kosteczkę i wrzucamy na patelnię.
Gdy już boczek będzie usmażony, wrzucamy do niego makaron. Czekamy aż będzie gorący.
Szczypiorek oraz natkę pietruszki siekamy.
Ściągamy patelnię z ognia i dodajemy teraz śmietanę. Wrzucamy szczypiorek i pietruszkę i doprawiamy do smaku ziarenkami i pieprzem.
Smacznego.
Kroimy boczek w kosteczkę i wrzucamy na patelnię.
Gdy już boczek będzie usmażony, wrzucamy do niego makaron. Czekamy aż będzie gorący.
Szczypiorek oraz natkę pietruszki siekamy.
Ściągamy patelnię z ognia i dodajemy teraz śmietanę. Wrzucamy szczypiorek i pietruszkę i doprawiamy do smaku ziarenkami i pieprzem.
Smacznego.