Sposób przygotowania:
Makaron z parówkami jagienki
Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić.
Pieczarki umyć, obrać, poddusić na maśle.
Dodać pokrojone w kostkę parówki.
Makaron przełożyć do garnka, postawić na małym ogniu.
Dodać pieczarki, parówki, sól, pieprz i przyprawy do smaku.
Jajka rozbełtać i wlać do potrawy.
Gdy jajka się zetną, posypać natką pietruszki.
Podawać z surówką z pomidorów.
Pieczarki umyć, obrać, poddusić na maśle.
Dodać pokrojone w kostkę parówki.
Makaron przełożyć do garnka, postawić na małym ogniu.
Dodać pieczarki, parówki, sól, pieprz i przyprawy do smaku.
Jajka rozbełtać i wlać do potrawy.
Gdy jajka się zetną, posypać natką pietruszki.
Podawać z surówką z pomidorów.