Justyna92

Justyna92

Złoty Ekspert
[Przepisów: 951]

Makaron z patelni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybki obiad na przykład piątkowy czyli makaron z patelni z fasolką szparagową, cukinią i przyprawami.

Makaron z patelni Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Makaron z patelni

 

Sposób przygotowania:

Makaron z patelni
Fasolkę oczyścić , odciąć końce i przekroić ją na pół. Gotować do miękkości w osolonej wodzie.

Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.

Cukinię umyć, obrać ze skórki i pokroić na paseczki.

Czosnek obrać i pokroić ,podsmażyć wraz z cukinią na oleju.

Następnie dołożyć makaron oraz fasolkę, dodać przyprawy wymieszać i smażyć całość jeszcze ok 5 minut. 
Makaron z patelni
Fasolkę ugotować w osolonej wodzie na miękkości
Makaron z patelni
Cukinię obrać i pokroić w paseczki i podsmażyć
Makaron z patelni
Do cukinii i czosnku dodać makaron oraz fasolkę
Makaron z patelni
Danie doprawić do smaku wymieszać i smażyć 5 minut

Tagi:

obiad danie