Sposób przygotowania:
Makaron z sosem
Warzywa dokładnie umyć i pokroić: kabaczek, cebulę, paprykę, pokroić w kostkę, dynię, kroimy w słupki. Natkę pietruszki
i koperek drobno pokroić,dodać do warzyw. W dużym garnku na rozgrzanym oleju smażymy warzywa krótko około 6 minut. Czosnek rozetrzeć, połączyć z przyprawami i dodać do warzyw. Makaron ugotować w wodzie z łyżką oleju. Przecedzić. Makaron podać na talerze, polać sosem warzywnym a wierzch posypać serem.
Sos winegret: podane składniki zmiksować i polać warzywa.
i koperek drobno pokroić,dodać do warzyw. W dużym garnku na rozgrzanym oleju smażymy warzywa krótko około 6 minut. Czosnek rozetrzeć, połączyć z przyprawami i dodać do warzyw. Makaron ugotować w wodzie z łyżką oleju. Przecedzić. Makaron podać na talerze, polać sosem warzywnym a wierzch posypać serem.
Sos winegret: podane składniki zmiksować i polać warzywa.