Sposób przygotowania:
Makaron z tuńczykiem i kukurydzą
Makaron gotujemy wg wskazówek a opakowaniu, a w tym czasie przygotowujemy sos.
Tuńczyka razem z olejem wrzucamy na patelnię, dodajemy cebulę pokrojoną w pióra, smażymy aż cebula lekko się zeszkli. Wtedy dosypujemy odsączoną kukurydzę, a po dwóch minutach smażenia pomidory razem z zalewą. Całość smażymy na niewielkim ogniu przez 5 minut. Dodajemy posiekane zioła i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy z odcedzonym makaronem i już na talerzu posypujemy startym parmezanem
Tuńczyka razem z olejem wrzucamy na patelnię, dodajemy cebulę pokrojoną w pióra, smażymy aż cebula lekko się zeszkli. Wtedy dosypujemy odsączoną kukurydzę, a po dwóch minutach smażenia pomidory razem z zalewą. Całość smażymy na niewielkim ogniu przez 5 minut. Dodajemy posiekane zioła i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy z odcedzonym makaronem i już na talerzu posypujemy startym parmezanem