Sposób przygotowania:
Makaron z wołowiną i warzywami
Wołowinę kroimy w cienkie paseczki i na 30 min. umieszczamy w marynacie. Makaron przygotowujemy wg wskazówek podanych na opakowaniu, odsączamy i kroimy na 4 części. Pieczarki
i dymkę kroimy na plasterki, czosnek siekamy, a marchew ścieramy na grubej tarce. W woku rozgrzewamy 1 łyżkę oleju i podsmażamy na nim grzyby, które następnie przekładamy na talerz. Wok oczyszczamy, rozgrzewamy kolejną łyżkę oleju i wrzucamy mięso. Smażymy stale mieszając, aż zmieni kolor. Dodajemy grzyby, warzywa makaron, a po kolejnej minucie sos. Dokładnie mieszamy.
Smacznego
i dymkę kroimy na plasterki, czosnek siekamy, a marchew ścieramy na grubej tarce. W woku rozgrzewamy 1 łyżkę oleju i podsmażamy na nim grzyby, które następnie przekładamy na talerz. Wok oczyszczamy, rozgrzewamy kolejną łyżkę oleju i wrzucamy mięso. Smażymy stale mieszając, aż zmieni kolor. Dodajemy grzyby, warzywa makaron, a po kolejnej minucie sos. Dokładnie mieszamy.
Smacznego