Sposób przygotowania:
Makaron ze stekiem i brzoskwinią
Makaron ugotować w osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu.
Mięso umyć, osuszyć, smażyć 3 minuty z każdej strony na rozgrzanym oleju. Przyprawić solą i pieprzem. Zdjąć z patelni, zabezpieczyć przed wystygnięciem.
Połówki brzoskwiń pokroić na cząstki, przełożyć na patelnię, dodać wodę i zielony pieprz. Całość krótko zagotować.
Makaron odcedzić, dokładnie osączyć na sitku, przełożyć do moreli z pieprzem, wymieszać.
Sałatę oczyścić, opłukać, porwać na kawałki. Sok z cytryny, wodę, sól i pieprz wymieszać ze słodzikiem i szczypiorkiem. Przygotowaną marynatą polać sałatę, wymieszać; podawać ze stekiem i makaronem z brzoskwiniami.
Mięso umyć, osuszyć, smażyć 3 minuty z każdej strony na rozgrzanym oleju. Przyprawić solą i pieprzem. Zdjąć z patelni, zabezpieczyć przed wystygnięciem.
Połówki brzoskwiń pokroić na cząstki, przełożyć na patelnię, dodać wodę i zielony pieprz. Całość krótko zagotować.
Makaron odcedzić, dokładnie osączyć na sitku, przełożyć do moreli z pieprzem, wymieszać.
Sałatę oczyścić, opłukać, porwać na kawałki. Sok z cytryny, wodę, sól i pieprz wymieszać ze słodzikiem i szczypiorkiem. Przygotowaną marynatą polać sałatę, wymieszać; podawać ze stekiem i makaronem z brzoskwiniami.