lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Makaronowa uczta po Tajsku

  • 11
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Niezwykle smaczne to danie wyszło .

Makaronowa uczta po Tajsku Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Makaronowa uczta po Tajsku

 

  • Makaron penne 250 gram

 

  • polędwica wołowa 500 gram

 

 

  • czubryca zielona 2 łyżeczki

 

 

Sposób przygotowania:

Makaronowa uczta po Tajsku
Makaron ugotowałam na półtwardo odcedziłam. Na rozgrzanym oleju usmażyłam wołowinę pokrojoną w paski dodałam czubryce zielona i paprykę mieloną, wymieszałam . Dodałam oliwki i smażyłam jakieś 10 minut jeszcze . Około 45 minut smażyłam wszystko. Na koniec dodałam sos wymieszałam i gotowe . Wyszło bardzo smaczne.
Makaronowa uczta po Tajsku
Sos mozna podac z ryżem ja podałam z makaronem i tez wyszło smaczne
Makaronowa uczta po Tajsku
mieso trzeba pokroic na paski albo małe kawałki jak kto woli

Tagi:

makaron sosy