Sposób przygotowania:
Makaronowe koszyczki Eli
Makaron ugotować według przepisu podanego na opakowaniu i ostudzić. Kokilki wysmarować masłem. Dno i boki kokilek wyłożyć makaronem. Ser zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Makaron posypeć serem. Włożyć kokilki do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec makaron aż ser się rozpuści. Wyjąć kokilki z piekarnika. Do każdej kokilki wbić jajko i włożyć jeszcze do piekarnika. Zapiekać jeszcze aż białko jajka się zetnie. Z łososia wędzonego uformować róże. Koperek umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Zapieczone koszyczki z jajkami wyjąć z piekarnika. Ostrożnie wyjąć koszyczki z kokilek. Udekorować koszyczki różyczkami z wędzonego łososia i gałązkami koperku. Smacznego!
![Makaronowe koszyczki Eli Makaronowe koszyczki Eli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/makaronowe-koszyczki-eli-245442.jpg)
![Makaronowe koszyczki Eli Makaronowe koszyczki Eli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/makaronowe-koszyczki-eli-245443.jpg)
![Makaronowe koszyczki Eli Makaronowe koszyczki Eli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/makaronowe-koszyczki-eli-245444.jpg)
marietta