Sposób przygotowania:
Makaronowy miks z woka
1- Najpierw nastawiamy garnek z wodą i do gotującej wody wkładamy makaron łamiemy go na trzy części gotujemy aż do półtwardości odcedzamy 2- Marchew obieramy i trzemy na tarce wkładamy do woka 3- Pomidory myjemy i kroimy drobno wkładamy do woka 4 - Pieczarki kroimy w grubsze plastry wkładamy do woka zalewamy oliwa 3 łyżkami 5- Dusimy aż marchewka puści sok i warzywa zmiękną i zaczną się dusić 6-Jak warzywa się pod dusza wtedy ściągamy pokrywkę i podsmażamy je następnie rozrabiamy Garnek Boloński w według instrukcji na opakowaniu i wlewamy do woka mieszamy 7- Teraz wkładamy odcedzony makaron i mieszamy 15 minut i gotowe nasz sos zgęstnieje i nic więcej nie robimy mam gotowy obiad całość przekładamy do większego półmiska, a ztamtad na talerze starcza na 6 porcji