Sposób przygotowania:
Malinowe ciasto z masą budyniową
Białka ubić na sztywno, dodać cukier i żółtka. Stopniowo dodawać mąkę pszenną zmieszaną z proszkiem do pieczenia oraz mąkę ziemniaczaną i wszystko wymieszać. Wylać na formę blachę . Piec na złoty kolor w temp. 170-180 ok 20-30 min. Galaretki rozpuścić w dwóch miseczkach tak jak jest na przepisie. Z mleka i budyniu ugotować budyń. Po ostudzeniu zmiksować do z poprzednio utartą margaryną i masłem oraz 0,5 szkl. cukru. Na koniec ucierania masy budyniowej dodać jedną lekko tężejącą galaretkę i dokładnie wymieszać. Masę rozprowadzić na ostudzonym cieście. Ciasto udekorować malinami i zalać 2 pozostałymi lekko tężejącymi galaretkami. Wstawić do lodówki na ok 2 godziny