Sposób przygotowania:
Malinowy torcik
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z opisem na opakowaniu odstawiamy.
1,5 szklanki malin miksujemy z dodatkiem 2 łyżek cukru pudru.
Śmietankę ubijamy na sztywno z dodatkiem 3 łyżek cukru pudru, dodajemy serek mascarpone ucieramy do uzyskania jednolitej masy, na koniec dodajemy ostudzoną galaretkę.
Przygotowany biszkopt (ja kupiłam gotowy) smarujemy musem malinowym, następnie układamy połowę pozostałych malin, zalewamy masą. Wkładamy do lodówki na pół dnia aż masa stężeje.
Dekorujemy przed podaniem malinami i polewamy pozostałym musem malinowym.
Smacznego!
1,5 szklanki malin miksujemy z dodatkiem 2 łyżek cukru pudru.
Śmietankę ubijamy na sztywno z dodatkiem 3 łyżek cukru pudru, dodajemy serek mascarpone ucieramy do uzyskania jednolitej masy, na koniec dodajemy ostudzoną galaretkę.
Przygotowany biszkopt (ja kupiłam gotowy) smarujemy musem malinowym, następnie układamy połowę pozostałych malin, zalewamy masą. Wkładamy do lodówki na pół dnia aż masa stężeje.
Dekorujemy przed podaniem malinami i polewamy pozostałym musem malinowym.
Smacznego!
msewka
luna
iwi69
Sarenka
Natala1210
Jojo