Sposób przygotowania:
marczello
biszkopt:
bialka ubijamy na pianę. odajemy cukier ubijamy. zółtka dalej ubijmy.
dosypujemy pozostałe skladniki i delikatnie mieszamy.
pieczemy ok 30 min w temp 170m stopni .
masa:
kasie ucieramy na puszysta mase. dodajemy cukier
żółtka, dalej ucierajac, maly sloik dzemu porzeczkowego a na sam koniec olejek rumowy i rodzynki.
biszkopt przekladamy masa i polewamy czekolada
bialka ubijamy na pianę. odajemy cukier ubijamy. zółtka dalej ubijmy.
dosypujemy pozostałe skladniki i delikatnie mieszamy.
pieczemy ok 30 min w temp 170m stopni .
masa:
kasie ucieramy na puszysta mase. dodajemy cukier
żółtka, dalej ucierajac, maly sloik dzemu porzeczkowego a na sam koniec olejek rumowy i rodzynki.
biszkopt przekladamy masa i polewamy czekolada