KRISTOFE

KRISTOFE

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 336]

Marynowane różyczki z łososia

  • 5
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Łosoś inaczej, piękne róże.

Marynowane różyczki z łososia

Składniki:

Marynowane różyczki z łososia

 

 

 

Sposób przygotowania:

Marynowane różyczki z łososia
Wybieramy ładny kawałek fileta z łososia, oddzielamy od skóry i kroimy cienkie duże plastry. Wszystko układamy na talerz pieprzymy, kropimy cytryną, posypujemy koperkiem, pokrojonymi kaparami . Wszystko przykrywamy szczelnie folią i na górę dociążamy drugim talerzem, wkładamy do lodówki na 12 godzin, po kilku godzinach wykładamy, z plastrów formujemy różyczki , talerz dekorujemy i układamy kwiaty z łososia. Wszystko polewamy do smaku sosem sojowym.SMACZNEGO.

Tagi:

sosy kapary