Sposób przygotowania:
Masiasta krówka
BISZKOPT: białka ubić, dodać cukier i nadal ubijać. Zmniejszyć obroty miksera i dodać żółtka. Łyżką wmieszać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Całość wyłożyć na brytfannę wysmarowaną margaryną. Piec ok. 25 minut w 180 st. Po upieczeniu ostudzić. Masę krówkową zmiksować dość długo z margaryną. Wyłożyć na biszkopta. Na masę nałożyć namoczone w soku (dowolny smak). Upić masę karpatkową jak podano na opakowaniu. Wyłożyć na biszkopty. Śmietanę ubić, dodać śnieżkę w proszku, śmietan fix i wcześniej przygotowaną żelatynę. Wyłożyc na masę karpatkową. Udekorować startą czekoladą. Włożyć do lodówki na ok. 2 godziny. Smacznego.
marietta
gosia47-47
coś jeszcze by tam zostało :)