Sposób przygotowania:
mieloniak z selerem
MIĘSKO DO MISKI,DALEJ CEBULKE PRZESMAŻAMY NA MAŚLE NA ZŁOTO ,STUDZIMY I DO MIĘSA NAMOCZONĄ BUŁE ODCISKAMY I DO MICHY,POTEM JAJO I SELERA SCIERAMY NA DROBNEJ TERCE ,NASTĘPNIE SCIERAMY KOSTKE ROSOŁOWĄ(JA DAJE 2)I DODAJEMY PIEPRZ.CAŁĄ MASE MIESZAMY DOŚĆ DŁUGO NA JEDNOLITĄ MASE (OCZYWIŚCIE ŁAPKĄ) DO PANIERKI NA NA PATELNIE ,SMAK I ZAPACH JEST TAK FAJNY ŻE MOI NAJCHĘTNIEJ BY JESZCZE NIE DOSMAŻONE WYJEDLI ,WIĘC W TRAKCIE SMAŻENIA UŻYWAM JAKIEGOŚ PRZEDMIOTU NA PRZYWŁAD ŁAPKI NA MUCHY ŻEBY TOWARZYSTWO PRZEGANIAĆ.POLECAM TE KOTLETY ,USMAŻTA SE A POTEM NAPISZTA O WRAŻENIACH.
Babciagramolka
Dwa - czemu piszesz duzymi literami - ,, krzyczysz " na nas ? Tego nie da sie czytać.
Bułka tarta chyba a nie terta ?
Cebula nie musi być przed smażeniem pokrojona ?
Jeśli w składnikach jest ,,KOSTKA ROSOŁOWA Z LUBCZYKIEM I PIETRUCHĄ" ( tak przy okazji nie ma takich kostek są z pietruszką ) - to skąd w opisie pojawiają sie 2 ?
Jeśli to ma być dowcipny opis to moim zdaniem nie trafiony . To to za ,, USMAŻTA SE A POTEM NAPISZTA O WRAŻENIACH." .
Od razu wyjaśniam - zirytowałeś mnie oceniając czyjeś niedopracowane przepisy w sytuacji gdy to co Ty piszesz jest tragiczne . Potrawa pewnie smaczna ale przepis i sposób w jaki traktujesz czytajacego przepis jak dla mnie nie do zaakceptowania . Więc moze zacznij od poprawienia swoich przepisów.
januszek