aga-25

aga-25

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 485]

Mielony z papryką i ogórkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 9

Mielony z papryką i ogórkiem.

Mielony z papryką i ogórkiem

Składniki:

Mielony z papryką i ogórkiem

 

Sposób przygotowania:

Mielony z papryką i ogórkiem
Papryki i ogórki kroimy w paski a następnie w średniej wielkości kostkę.Czosnek obieramy i kroimy w drobną kostkę lub przeciskamy przez praskę. Dodajemy go do mięsa wraz z jajkiem, bułką tartą i przyprawiamy. Mieszamy. Porcjujemy mięso, robimy otwór w środku i dajemy tam troszkę ogórka i papryki. Formułujemy sznycel. Mięso panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju na rumiano.