dayzi

dayzi

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1202]

Mięso duszone z pieczarkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 6
  • KALORIE: 350
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Szybki i smaczny obiadek.

Mięso duszone z pieczarkami Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Mięso duszone z pieczarkami

 

Sposób przygotowania:

Mięso duszone z pieczarkami
Oczyszczone i dokładnie opłukane mięso kroimy w mniejsze kawałki. Mięso lekko obsmażamy na rozgrzanym tłuszczu. Przekładamy do garnka. Zalewamy wodą, dodajemy kostkę i przyprawy. Następnie dodajemy pokrojone pieczarki i obraną i pokrojoną cebulę. Całość dusimy co jakiś czas mieszając do mięsa. Smacznego!
Mięso duszone z pieczarkami
Wszystkie pokrojone składniki wrzucamy do garnka i dusimy.

Tagi:

mięso danie