kasik12

kasik12

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 508]

Mięso w białym sosie z jarzyn

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Mięso w białym sosie z jarzyn.

Mięso w białym sosie z jarzyn

Składniki:

Mięso w białym sosie z jarzyn

 

 

Sposób przygotowania:

Mięso w białym sosie z jarzyn
Ugotować rosół wołowy. Kalafior podzielić na różyczki, pokroić w kostkę kalarepę i ugotować w osłodzonej i osolonej wodzie. Ugotowane w rosole mięso pokroić w plastry, położyć w półmisku z pokrojonymi i ugotowanymi jarzynami. Dodać kalarepę i kalafior. Polać sosem przygotowanym z masłą, mąki i szklanki rosołu, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego!:-)

Tagi:

mięso