anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Mięso wołowe w sosie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Mięso wołowe należny kupować z pewnych i sprawdzonych źródeł. Ja przygotowuję z mięsa swojskiego z własnej hodowli.

Mięso wołowe w sosie

Składniki:

Mięso wołowe w sosie

 

Sposób przygotowania:

Mięso wołowe w sosie
Mięso umyć, oczyścić i osuszyć. Do brytfanny włożyć smalec i mięso dusić około 40 minut często mieszać, następnie dodać grzyby. Obrana i pokrojoną w piórka cebulę. Przyprawić dodać ziele angielskie i listek laurowy. Dusić około 40 minut co jakiś czas pomieszać i podlać nie wielka ilością gorącej wody. Pod koniec dodać czosnek.

Tagi:

mięso