Sposób przygotowania:
Milki Way
Biszkopt: Ubijamy 5 białek po ubiciu ich na sztywno dodajemy cukier, potem żółtka. Gdy jajka ubijemy wsypujemy mąke (5 łyżek), cukier (5 łyżek), proszek do pieczenia i kakao. Mąke kakao proszek do pieczieniamiezamy z jajkami łyżkaby ciasto było pulchniejsze. Biszkopt wylewamy na blaszke i pieczemy ok 20-25 minut. Masa. śmietane ubijamy z cukrem pudrem i dodajemy śmietan-fixy Polewa. Margaryne rozpuszczamy z czekoladami. Studzimy. w osobnej misce ubijamy 2 białka na sztywno bez cukru. Do ostudzonej czekolady dodajemy dwa surowe żółtka i miksujemy, po czym powoli dodajemy ubita piane z biale. N upieczony biszkopt dajemy śmietane, na śmietane ostudzona polewe czekoladowa.