Sposób przygotowania:
Mini koszyczki z pastą jajeczną
Mąkę przesiewamy na stolnicę. Dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto. Następnie ciasto rozwałkowujemy. W cieście wycinamy małe kółeczka. Wyciętymi kółkami wyklejamy małe foremki na babeczki. Pieczemy około 10-15 minut w temperaturze 170 stopni. Pozostałe ciasto znów zagniatamy i robimy małe wałeczki, które formujemy w kształt litery C. Także pieczemy około 10 minut w temeraturze 170 stopni. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobniutką koszteczkę. Rzodkiewkę obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach, dodajemy do jajek. Cebulę drobno siekamy. Mieszamy z jajkami. Dodajemy majonez oraz przyprawy. Dokładnie łączymy wszystkie składniki. Gotową pastą wypełniamy upieczone babeczki. Na wierzch wbijamy upieczone wałeczki, tworząc koszyczki.