Sposób przygotowania:
Miodowa sałatka
Owoce umyć i odsączyć.
Grejpfrut i pomarańczę obrać i pousuwać białą błonkę a następnie pokroić na cząstki.
Jabłko obrać, wyjąć gniazdo nasienne i pokroić na kawałki.
Ananasy i brzoskwinie odsączyć z zalewy. Ale zalewy nie wylewajmy ponieważ jeszcze nam się przyda.
Wszystkie owoce ułożyć w salaterce lub na dużym talerzu i dokładnie wymieszać.
Wymieszać miód z ok 4 łyżkami zalewy z ananasów lub brzoskwiń.
Można udekorować listkami mięty.
Podawać schłodzone.
Grejpfrut i pomarańczę obrać i pousuwać białą błonkę a następnie pokroić na cząstki.
Jabłko obrać, wyjąć gniazdo nasienne i pokroić na kawałki.
Ananasy i brzoskwinie odsączyć z zalewy. Ale zalewy nie wylewajmy ponieważ jeszcze nam się przyda.
Wszystkie owoce ułożyć w salaterce lub na dużym talerzu i dokładnie wymieszać.
Wymieszać miód z ok 4 łyżkami zalewy z ananasów lub brzoskwiń.
Można udekorować listkami mięty.
Podawać schłodzone.