iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Miruna w warzywach słodko-kwaśna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pyszne i zdrowe -warto wypróbować

Miruna w warzywach słodko-kwaśna

Składniki:

Miruna w warzywach słodko-kwaśna

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Miruna w warzywach słodko-kwaśna
Rybę solimy i doprawiamy pieprzem grillujemy lub smażymy . Odkładamy w ciepłe miejsce.Marchewkę obieramy i ścieramy na dużych oczkach .Podsmażamy ją na maśle .Do szklanki wody dajemy łyżeczkę warzylionu mieszamy tym co chwilke podlewamy marchewkę .Dodajemy pokrojone w paski morele. Jeżeli trzeba jeszcze wody z warzylionem ,nie wlewamy wszystko naraz. Dusimy dalej .Gdy marchewka jest miękka dodajemy pokrojone w kostkę korniszony i ketchup mieszamy . Jeszcze chwilę smażymy kropiąc sokiem z limonki. Mieszamy . Podajemy z rybką na ciepło lub zimno .