Sposób przygotowania:
mleczna pianka kolorowe
Żelatynę namoczyć w 0,5 szklanki wody.Resztę wody zagotować i połączyć z żelatyną.Rozlać na 3 części.
1warstwa:ubić pianę z dwóch białek,dodać jedną część żelatyny i pół szklanki pudru,zapach cytrynowy.Wymieszać i wlać do blaszki.
2warstwa:ubić pianę z dwóch białek,dodać pół szklanki pudru,1 łyżkę kakao,żelatynę.Wymieszać i wlać do blaszki.
3warstwa:żółtka utrzeć dodać pół szklanki cukru pudru,żelatynę.Wylać na blaszkę.Na wierzch wylać galaretkę przygotowaną według przepisu.Ciasto schłodzić w lodówce.
1warstwa:ubić pianę z dwóch białek,dodać jedną część żelatyny i pół szklanki pudru,zapach cytrynowy.Wymieszać i wlać do blaszki.
2warstwa:ubić pianę z dwóch białek,dodać pół szklanki pudru,1 łyżkę kakao,żelatynę.Wymieszać i wlać do blaszki.
3warstwa:żółtka utrzeć dodać pół szklanki cukru pudru,żelatynę.Wylać na blaszkę.Na wierzch wylać galaretkę przygotowaną według przepisu.Ciasto schłodzić w lodówce.
dziuńka