Sposób przygotowania:
mleczna pianka waniliowo-kawowe
Biszkopt: Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem i kakao. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni. Biszkopt najlepiej pozostawic w brytfance żeby mleczna pianka się nie wylało. mleczna pianka ciemne: Żelatyne przygotować wg przepisu na opakowaniu. Mleko ubić na wysokich obrotach z cukrem pudrem pod koniec wlać zimną zelatynę. Dodać kawe i jeszcze przez chwile ubijać do całkowitego wymieszania składników. Wylac na biszkopt i wstawic do lodówki do stężenia. mleczna pianka jasne: Żelatyne przygotować wg przepisu na opakowaniu. Mleko ubić na wysokich obrotach z cukrem pudrem pod koniec wlać zimną zelatynę. Dodać cukier waniliowy i jeszcze przez chwile ubijać do całkowitego wymieszania składników. Wylac na ciemna warstwe i wstawić do lodówki.