Sposób przygotowania:
mleczna pianka z jajek
Żelatynę namoczyć w 1/2 litra zimnej wody, a następnie rozpuścić ją (podgrzewając). Palmę rozpuścić z cukrem waniliowym. Wlać ją do żelatyny. Gotować razem 2 minuty. Następnie ostudzić i podzielić na 3 równe części. Dużą blaszkę wyłożyć folią spożywczą. Jajka krótko sparzyć wrzącą wodą. Oddzielić białka od żółtek, białka podzielić na dwie części. Żółtka utrzeć z 1 szklanką cukru pudru na puszysty krem. Wlać do nich jedną porcję żelatyny z palmą, dokładnie wymieszać, wylać do blaszki, wyrównać powierzchnię, schłodzić w lodówce. 4 białka ubić na sztywno, stopniowo dosypując do nich 1 szklankę cukru pudru i kakao. Dodać jedną porcję żelatyny z palmą, dokładnie wymieszać, wylać na masę z żółtek, schłodzić w lodówce. Ubić pozostałe 4 białka, dosypując do nich resztę cukru pudru. Dodać pozostałą żelatynę z palmą, wymieszać i wylać na masę z kakao. Schłodzić w lodówce. Galaretki rozpuścić w 1 litrze gorącej wody, ostudzić. Tężejące galaretki wylać na ciasto. Ciasto odłożyć do lodówki do całkowitego stężenia.