Sposób przygotowania:
Moje ulubione kurki
Kurki oczyścić z piachu, umyć, osączyć.
Większe kurki pokroić.
Na patelni rozgrzać tłuszcz, włożyć pokrojoną w talarki cebulę, przesmażyć.
Kurki dodać do przesmażonej cebulki.
Na wolnym ogniu dusić grzyby do miękkości.
Doprawić grzyby z cebulą solą i pieprzem.
Większe kurki pokroić.
Na patelni rozgrzać tłuszcz, włożyć pokrojoną w talarki cebulę, przesmażyć.
Kurki dodać do przesmażonej cebulki.
Na wolnym ogniu dusić grzyby do miękkości.
Doprawić grzyby z cebulą solą i pieprzem.
![Moje ulubione kurki Moje ulubione kurki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/moje-ulubione-kurki-67230.jpg)
![Moje ulubione kurki Moje ulubione kurki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/moje-ulubione-kurki-67231.jpg)
evita0007