Danusia19671

Danusia19671

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1432]

Moje ulubione kurki

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Jak ktoś lubi można dodać jeszcze natkę pietruszki

Moje ulubione kurki Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Moje ulubione kurki

 

Sposób przygotowania:

Moje ulubione kurki
Kurki oczyścić z piachu, umyć, osączyć.
Większe kurki pokroić.
Na patelni rozgrzać tłuszcz, włożyć pokrojoną w talarki cebulę, przesmażyć.
Kurki dodać do przesmażonej cebulki.
Na wolnym ogniu dusić grzyby do miękkości.
Doprawić grzyby z cebulą solą i pieprzem.
Moje ulubione kurki
Grzyby oczyszczone z piasku, umyte i osączone z nadmiaru wody
Moje ulubione kurki
Kurki uduszone na rozgrzanym tłuszczu, przełożone z patelni na miskę

Tagi:

kurki grzyby