Sposób przygotowania:
Morszczuk pieczony po chińsku
Filety wyjąć z pudełka, rozdzielić. Pomiędzy dwa pojedyncze filety kłaść plaster sera uprzednio posmarowany koncentratem pomidorowym. Folię posmarować masłem i owijać nią (tak jak kanapeczki) porcje filetów. Owinięte filety ułozyć na blaszce do pieczenia, zapiekać przez 30 minut w mocno nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpłynie. Podawać w odwiniętej folii(aluminiowa, aby ryba nie wystygła), posypane posiekaną zieloną pietruszka.
Babciagramolka
Folia to chyba ma być aluminiowa taka do pieczenia ?Ser też wypadało by określić ile ma mieć wagi bo plaster plastrowi nie równy - jeden kroi grubo , drugi cienko - no chyba ze to mają być serki do zapiekanek takie w opakowaniu .Ale to wszystko trzeba zaznaczyć . Edytuj przepis bo wstawiam go warunkowo.
olmanka