Sposób przygotowania:
Muffinki jajeczne
1. Piekarnik nagrzewany na 180 stopni.
2. Jajka rozbijamy i przekładamy do miski. Doprawiamy solą oraz pieprzem i ubijamy.
3. Dodajemy liście szpinaku, pokrojony pomidor, paprykę, ser camembert oraz posiekany szczypiorek. Alternatywnie możemy dodać przypawę suszone pomidory z bazylią i czosnkiem.
4. Mieszamy wszystkie składniki dokładnie i przekładamy do formy.
5. Pieczemy około 20 minut.
2. Jajka rozbijamy i przekładamy do miski. Doprawiamy solą oraz pieprzem i ubijamy.
3. Dodajemy liście szpinaku, pokrojony pomidor, paprykę, ser camembert oraz posiekany szczypiorek. Alternatywnie możemy dodać przypawę suszone pomidory z bazylią i czosnkiem.
4. Mieszamy wszystkie składniki dokładnie i przekładamy do formy.
5. Pieczemy około 20 minut.
![Muffinki jajeczne Muffinki jajeczne](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muffinki-jajeczne-576808.jpg)
![Muffinki jajeczne Muffinki jajeczne](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muffinki-jajeczne-576810.jpg)
![Muffinki jajeczne Muffinki jajeczne](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muffinki-jajeczne-576811.jpg)
![Muffinki jajeczne Muffinki jajeczne](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muffinki-jajeczne-576812.jpg)
lukrowanepierniczki
biedroneczki