Sposób przygotowania:
Muffiny warzywno makaronowe
Makaron ugotowałam według instrukcji na opakowaniu.
Do formy na muffiny wyłożyłam plasterki szynki. Następnie dodałam makaron.
Pokroiłam pomidora w kostkę, dodałam do makaronu. Wrzuciłam także ser solankowy w zalewie.
W miseczce wymieszałam jajka ze śmietaną i ze startym żółtym serem.
Doprawiłam solą oraz świeżo zmielonym czarnym pieprzem. I wszystko zalałam masą jajeczną.
Wierzch posypałam kminkiem.
Piekłam w piekarniku nagrzanym do 180 stopniu przez 25 minut.
Do formy na muffiny wyłożyłam plasterki szynki. Następnie dodałam makaron.
Pokroiłam pomidora w kostkę, dodałam do makaronu. Wrzuciłam także ser solankowy w zalewie.
W miseczce wymieszałam jajka ze śmietaną i ze startym żółtym serem.
Doprawiłam solą oraz świeżo zmielonym czarnym pieprzem. I wszystko zalałam masą jajeczną.
Wierzch posypałam kminkiem.
Piekłam w piekarniku nagrzanym do 180 stopniu przez 25 minut.
Magdalena88
Jagodowa
AniaHania
AniaHania