Sposób przygotowania:
Muffiny z nuttelowym serduszkiem.
Mąkę wymieszać z cukrem,cukrem waniliowym,proszkiem do pieczenia i solą.Jajko roztrzepać.Lekko ubijając wlać olej,maślankę.
Mieszankę mączną połączyć z masą jajeczną.Foremki silikonowe do muffinów wysmarować tłuszczem,napełnić do 2/3 wysokości.Ws-
-tawić do piekarnika nagrzanego do temp.180 st.C. i piec 25 min.
Po wyjęciu babeczki zostawić w foremkach,potem wyjąć,zrobić śre-
-dnie otworki w babeczkach i nałożyć po 2-3 łyżeczki nutelli do każdego z nich,udeptując lekko masę trzonkiem łyżeczki lub jej końcem.Wychodzi ok.20-25 sztuk muffinek.
Mieszankę mączną połączyć z masą jajeczną.Foremki silikonowe do muffinów wysmarować tłuszczem,napełnić do 2/3 wysokości.Ws-
-tawić do piekarnika nagrzanego do temp.180 st.C. i piec 25 min.
Po wyjęciu babeczki zostawić w foremkach,potem wyjąć,zrobić śre-
-dnie otworki w babeczkach i nałożyć po 2-3 łyżeczki nutelli do każdego z nich,udeptując lekko masę trzonkiem łyżeczki lub jej końcem.Wychodzi ok.20-25 sztuk muffinek.