Sposób przygotowania:
Mus z łososia
Z bagietki wytnij krążki, bez skórek.
Każdy krążek posmaruj oliwą.
Piecz do zrumienia w rozgrzanym piekarniku.
Grzanki ostudź.
Łososia zmiksuj ze śmietaną i serkiem mascarpone.
Dodaj posiekany koperek.
Powstałą mase dopraw do smaku pieprzem i solą.
Mus schłódź w lodówce.
Nałóż na grzanki.
Potrawę udekoruj pozostałym koperkiem.
Każdy krążek posmaruj oliwą.
Piecz do zrumienia w rozgrzanym piekarniku.
Grzanki ostudź.
Łososia zmiksuj ze śmietaną i serkiem mascarpone.
Dodaj posiekany koperek.
Powstałą mase dopraw do smaku pieprzem i solą.
Mus schłódź w lodówce.
Nałóż na grzanki.
Potrawę udekoruj pozostałym koperkiem.