Sposób przygotowania:
Na chińską nutę
Makaron ugotować wg przepisu.
Boczek pokroić na kawałki, wrzucić na patelnię i podsmażyć.
Dodać pokrojoną cebulę i chwilę podsmażać.
Po około 3 minutach dodać pokrojone pieczarki, mieszankę chińską, czosnek i pozostałe przyprawy i wymieszać.
Podlać wodą i dusić pod przykryciem 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Na koniec dodać posiekany koperek.
Makaron wyłożyć na talerz, następnie nałożyć naszą mieszankę i danie gotowe.
Boczek pokroić na kawałki, wrzucić na patelnię i podsmażyć.
Dodać pokrojoną cebulę i chwilę podsmażać.
Po około 3 minutach dodać pokrojone pieczarki, mieszankę chińską, czosnek i pozostałe przyprawy i wymieszać.
Podlać wodą i dusić pod przykryciem 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Na koniec dodać posiekany koperek.
Makaron wyłożyć na talerz, następnie nałożyć naszą mieszankę i danie gotowe.
msewka