Sposób przygotowania:
naleśniki inaczej
Pokrojone w plastry pieczarki poddusić przyprawiając solą , pieprzem i vegetą . Wszystkie sładniki na ciasto naleśnikowe dokładnie wymieszać . Naleśnik upiec z jednej strony , przewrócić . Na jednej połowie położyć szynkę , pieczarki i posypać serem . Naleśnik złożyć na cztery i jeszcze chwilę podpiec . Podawać z sosem czosnkowo koperkowym .
SOS CZOSNKOWO-KOPERKOWY : Jogurt naturalny 1-2 ząbki czosnku 2-3 gałązki koperku sól , pieprz
Czosnek przecisnąć przez praskę , koperek posiekać . Wszystko wymieszać z jogurtem , doprawić do smaku .
SOS CZOSNKOWO-KOPERKOWY : Jogurt naturalny 1-2 ząbki czosnku 2-3 gałązki koperku sól , pieprz
Czosnek przecisnąć przez praskę , koperek posiekać . Wszystko wymieszać z jogurtem , doprawić do smaku .
gorcz
Najbardziej jestem ciekaw połączenia z sosem koperkowo-czosnkowym:)
Eksperyment pierwsza klasa!Po świętach z pewnością wypróbuje!