Sposób przygotowania:
Naleśniki z farszem serowo- kasztanowym
Do mleka dodajemy jajka, sól i cukier, stopniowo dosypujemy mąkę. Ciasto nie powinno być za gęste. Rozgrzaną patelnię smarujemy odrobiną oleju kokosowego za każdym razem.
Smażymy cienkie naleśniki. Kasztany kroimy na bardzo małe kawałki. Twaróg miksujemy ze śmietaną, miodem lub cukrem. Dodajemy do niego kasztany i ekstrakt migdałowy.
Konsystencja nie może być rzadka. Na każdy naleśnik nakładamy łyżkę farszu i zawijamy go w rulon.
Smażymy cienkie naleśniki. Kasztany kroimy na bardzo małe kawałki. Twaróg miksujemy ze śmietaną, miodem lub cukrem. Dodajemy do niego kasztany i ekstrakt migdałowy.
Konsystencja nie może być rzadka. Na każdy naleśnik nakładamy łyżkę farszu i zawijamy go w rulon.