Sposób przygotowania:
Naleśniki z musem ze świeżych owoców
Naleśniki: białka oddzielić od żółtek,ubić na sztywno ze szczyptą soli i odstawić na bok.Żółtka utrzeć z cukrem i stopniowo dodawać resztę składników aż powstanie gładka masa o konsystencji gęstej śmietany.Na koniec dodać pianę z białek i delikatnie wymieszać drewnianą łyżką(wtedy naleśniki będą puszyste).Smażymy naleśniki na złoty kolor. Mus owocowy: Banany,obrane i wydrążone jabłka i 1,1/2 brzoskwini miksujemy w blenderze na gładką masę.Połówkę brzoskwini kroimy w drobna kosteczkę i dodajemy do musu.Na koniec dodajemy jogurt i wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy do lodówki na ok godzinę. Naleśniki smarujemy musem zawijamy i gotowe. Można je polać odrobiną, roztopionej w kąpieli wodnej,czekolady.SMACZNEGO!